Spojujeme
investice a prestiž

Investice do realit v prémiových lokalitách

Činností PRESTON Business je vyhledávání a financování
realitních projektů s vysokým investičním potenciálem.
Soustředíme se především na zahraniční investice mimo
Evropskou unii.

O nás

O PRESTON Business

Naše společnost se zaměřuje na realitní byznys, a to převážně v mimoevropských lokalitách prémiového charakteru. PRESTON Business reflektuje, že český realitní trh je v problémech. Nebývale vysoké ceny, nízká likvidita, komplikovaný proces získávání stavebního povolení a nedostupnost stavebních materiálů v celé Evropě, to vše jsou důvody, proč vyhledáváme realitní příležitosti primárně za hranicemi EU. Investorům nabízíme možnost investic do zahraničních nemovitostí s atraktivním poměrem výnosu vůči investovanému kapitálu.

Kritéria výběru projektů

Kritéria výběru projektů

Pro investice do nemovitostí vybíráme pouze lokality s již vytvořenou infrastrukturou a přívětivou legislativou. Důraz klademe na jasný a jednoduchý proces stavebního řízení včetně dalších dílčích povolení. Při rozhodování zohledňujeme ekonomickou situaci země, výši přímých zahraničních investic a další finanční ukazatele. Řídíme se analýzami od renomovaných poradenských společností HVS, JLL, COLLIERS a další. Mapují pro nás potřeby a poptávku trhu v regionu a predikují další vývoj.

Ve vybraných destinacích pak na projektech spolupracujeme s lokálními odborníky, kteří znají místní prostředí a jsou na trhu pevně etablovaní. Jsme hrdí na to, že můžeme stavět na hodnotách, jakými jsou zodpovědnost a erudovanost.

Partneři

Pokaždé podnikáme sérii kroků, abychom ověřili, že projekt vyhovuje našim parametrům. Vstupujeme do něj až ve chvíli, kdy mu sami stoprocentně věříme.

Filip Navrátil

Zakladatel a Managing Partner
PRESTON Capital

Poznejte projekty
PRESTON Business

Sun Beach Hotel Resort

Lokalita: Ras Al Khaimah, SAE
Typ: Ubytovací zařízení, 4* hotel
Výnos: 6–9 % ročně dle typu investice

Hotelový komplex na ostrově Al Marjan nabízí možnost investice do dluhopisů a do investičních apartmánů. Investorům projekt přináší výnos nadstandardní výše a možnost omezeného využívání apartmánů pro vlastní potřebu. S tím se pojí nárok na získání rezidentury ve Spojených arabských emirátech, možnost otevření bankovního účtu a získání druhého domova. Spojené arabské emiráty jsou známé jako země s větší likviditou na trhu, vyšší kvalitou služeb a nižším daňovým zatížením.

Vily na Al Marjanu

Lokalita: Ras Al Khaimah, SAE
Typ: Rezidenční
Stav projektu: V přípravě

Výstavba 8 soukromých rezidenčních vil s vlastním bazénem a zelení. Lokalita se nachází mimo hlavní turistické trasy. Zaručuje maximální soukromí, a to při zachování pohodlného přístupu k pláži, která se nachází v docházkové vzdálenosti od pozemků.

Apartmány u Balatonu

Lokalita: Balatonföldvár, Maďarsko
Typ: Rezidenční
Stav projektu: Zahájení stavby duben 2023

Společnost Preston Capital rozšířila své investiční portfolio i do Maďarska, kde buduje 4 moderní apartmány na jižním břehu jezera Balaton. Výstavba probíhá ve spolupráci se společností GreenWorld, která dbá na ekologické dopady svých staveb. Apartmány odrážejí moderní a luxusní život s minimálním dopadem na životní prostředí. zejména díky využití technologie Ytong Iron Slab prezentující se minimalizací stavební sutě a odpadu. Pocit soukromí a bezpečí navíc dodává vysoce pokročilý bezpečnostní systém.

Člen skupiny PRESTON Capital a.s.